Student program

ERASMUS+

Veleučilište Baltazar Zaprešić programom ERASMUS+ razvija međunarodnu suradnju u obrazovanju, znanosti i poslovanju razvojem odnosa s partnerskim ustanovama u svijetu, poticanjem mobilnosti studenata i nastavnika te sudjelovanjem u međunarodnim programima i projektima.

0 +
institucija partnera

Veleučilište Baltazar Zaprešić programom ERASMUS+ ima sklopljenu suradnju s više od 50 institucija u preko 20 zemalja svijeta.

Studiji na engleskom

Suradnja sa svim studijima diljem zemalja se odvija na engleskom jeziku.

Razmjena studenata

U sklopu programa te prema dogovoru između ustanova i studenata se vrše međusobne razmjene.

Istraživački centri

Steknite bogato iskustvo u priznatim obrazovnim ustanovama koje će vam promijeniti karijeru.

Razmjena studenata

Međunarodna suradnja

Međunarodna suradnja odnosi se na provođenje aktivnosti u obliku razmjene studenata i djelatnika Veleučilišta u znanstvenom i/ili stručnom području. Mobilnost kao takva je vrlo važan dio internacionalizacije Veleučilišta jer kako svojim zaposlenicima, tako se i studentima omogućuju razna usavršavanja, nova iskustva, nove suradnje, rad na inozemnim projektima, provođenje istraživanja i mnoge druge aktivnosti koje u konačnici pružaju kompetitivnu prednost u odnosu na druge kao i ulaz u svijet.

S druge strane, svaki inozemni student ili zaposlenik neke obrazovne institucije koji dolazi na razmjenu na Veleučilište Baltazar također dobiva maksimalnu podršku i prilike u obliku raznih suradnji, rada na projektima, nova iskustva, upoznavanje kulture, mogućnost istraživanja i tome slično.

ERASMUS+ POVELJA ZA SUDJELOVANJU U ERASMUS+ PROGRAMU U RAZDOBLJU 2021.-2027.

Internacionalizacija

Internacionalizacija se odnosi na razvoj međunarodnih odnosa s partnerskim ustanovama u svijetu, poticanje mobilnosti studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja, te sudjelovanja u međunarodnim projektima i programima u području visokog obrazovanja. S obzirom na sve globalne promjene, a radi što veće internacionalizacije, Veleučilište Baltazar potpisalo je Erasmus povelju za visoko obrazovanje 2013. godine, te se obvezalo za provedbu iste za razdoblje od 2014. do 2020. godine.

Voditelji i koordinatori programa

Voditelj za međunarodnu suradnju i mobilnost
izv. prof. dr. sc. Alan Labus
labus.alan@gmail.com
Erasmus koordinatorica
dr. sc. Lana Domšić, prof. v. š.
lana.domsic@bak.hr
Stručni suradnik za međunarodnu suradnju
Kristina Đolo Labus, univ. spec. rel. publ.
kdololabus@bak.hr
Skype: kristina2212, utorak i četvrtak 10 – 12 sati uživo!