17/02/2023

Budi “BUDDY“ međunarodnim studentima na Baltazaru

Željeli biste više osjetiti međunarodni duh prije odlaska u inozemstvo ili se pak vraćate s međunarodne mobilnosti i želite da taj osjećaj potraje? Volite razgovarati na stranim jezicima i volite putovati? Želite li pomoći i olakšati međunarodnu integraciju studenata? Želite li upoznati međunarodne studente u svom gradu?

Upoznajte nove ljude iz cijelog svijeta kroz Buddy program Veleučilišta Baltazar!

ljetnom semestru očekujemo čak 13 stranih studenata iz Francuske, Ukrajine, Njemačke, Španjolske, Hondurasa, Bosne i Hercegovine. Stoga tražimo studente koji vole upoznavati nove ljude, učiti strane jezike i koji žele omogućiti međunarodnim studentima da se u Hrvatskoj osjećaju kao kod kuće.

Buddy program je neformalni mentorski program koji je pokrenuo naš Odjel za međunarodnu suradnju i mobilnost Veleučilišta Baltazar, a koji ima za cilj omogućiti novoupisanim međunarodnim studentima da se prilagode studentskom životu i životu u novom gradu, te da se upoznaju, druže i uče od drugih Baltazarovaca.

Ukoliko misliš da si upravo ti savršen kandidat za BUDDY-a, javi nam se, čekamo te u Odjelu za međunarodnu suradnju i mobilnost ili na mail international@bak.hr

Više o programu i link za prijavu potraži HERE.