25/01/2024

Održano gostujuće predavanje pod nazivom “Cyber security-Sigurnost u nesigurnim veremenima” u organizaciji stručnog prijediplomskog studija Informacijske tehnologije

U prostorima Veleučilišta Baltazar u Zaprešiću održano je još jedno gostujuće predavanje pod nazivom “Cyber security-Sigurnost u nesigurnim veremenima” u organizaciji stručnog prijediplomskog studija Informacijske tehnologije.

Ovo iznimno informativno i inspirativno predavanje održao je Matija Kalamir, Voditelj sigurnosno operativnog centra s diplomom sistemskog inženjerstva i dugogodišnjim iskustvom rada u IT sektoru. Matija je podijelio svoje stručno znanje i iskustva, istražujući izazove i rješenja u području kibernetičke sigurnosti. Tijekom prezentacije, pružio je vrlo korisne i praktične savjete kojih se važno pridržavati kako bi se što bolje zaštitili u digitalnom prostoru. Predavanje je bilo obogaćeno stvarnim primjerima iz prakse, a prisutni su imali priliku postavljati pitanja i sudjelovati u interaktivnom dijelu.

Predavanje je bilo dostupno i online, omogućujući sudjelovanje svim zainteresiranim bez obzira na njihovu lokaciju.

Ovim pute se još jednom zahvaljujemo Matiji Kalamiru na dragocjenim uvidima i stručnosti koju je podijelio s nama. Nastavljamo raditi na podizanju svijesti o sigurnosti u digitalnom svijetu i radujemo se budućim edukativnim događanjima.