29/03/2019

Održano je mjesečno okupljanje PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska

Veleučilište Baltazar Zaprešić ugostilo je mjesečno okupljanje PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska (PMI Croatia). Okupljanje se održalo u ponedjeljak, 25. 3. 2019. u suorganizaciji našega specijalističkog diplomskog stručnog studija Projektni menadžment.

Mjesečnomu okupljanju prisustvovalo je više od 60 sudionika, a započelo je uvodnim govorom v. d. voditelja studija Projektni menadžment dr. sc. Zlatka Barilovića. Nakon uvodnog govora održana su i dva predavanja.

Prvo predavanje održao je zamjenik predsjednika PMI Croatia g. Gordan Krčelić na temu “Primjena Six Sigma + Leanmetodologije za unaprjeđenje poslovnih procesa u praksi”. Drugo predavanje održao je predsjednik PMI Croatia g. Stanislav Strešnjak na temu “Zašto projekti propadaju?”.

Nakon završetka prethodno navedenih predavanja održana je i redovna Skupština PMI Croatia te su predstavljene predstojeće aktivnosti Udruge, kao što su PM Relax Retreat, radionica Recovery PM i PMI dani u Osijeku.

Više informacija i fotografija s okupljanja, kao i o radu PMI Croatia možete pronaći na https://www.pmi-croatia.hr/hr/novosti/posts/2019/ozujak/baltazar-zapresic-post-festum/.