29/05/2024

NOVO NA BALTAZARU! Stručni prijediplomski studij Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo kako je od ak. god. 2024./2025. na Veleučilištu Baltazar moguće upisati novi Stručni prijediplomski studij Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu koji će se izvoditi klasično, u prostorima dislociranog centra Veleučilišta Baltazar u Biogradu na Moru (Šetalište Kneza Branimira 30).

Turizam i ugostiteljstvo su među najbrže rastućim industrijama u svijetu, nudeći širok spektar uzbudljivih karijernih prilika. Odabirom našeg programa, steći ćete vještine i znanja potrebna za uspjeh u ovim dinamičnim područjima. Bilo da težite upravljati luksuznim hotelom, obiteljskim turističkim gospodarstvom, stvarati nezaboravna iskustva kao turistički operater ili voditi organizaciju za marketing destinacija, ovaj program je osmišljen da vas pripremi za uspjeh.

Naš sveobuhvatni program pokriva ključne teme kao što su:

•  Strateški menadžment: Naučite razvijati i provoditi poslovne strategije koje vode uspjehu u turističkim i ugostiteljskim poduzećima.

•  Marketinški menadžment: Steknite stručnost u digitalnom marketingu, strategijama društvenih medija i upravljanju brendom prilagođenim turističkom i ugostiteljskom sektoru.

•  Upravljanje operacijama: Spoznajte složenosti upravljanja svakodnevnim operacijama, od upravljanja recepcijom do usluge hrane i pića.

•  Održivi turizam: Istražite održive prakse i njihovu važnost u očuvanju kulturnih i prirodnih resursa za buduće generacije.

Vjerujemo u učenje kroz rad! Naš program uključuje:

•  Praksu: Steknite praktično iskustvo u vodećim hotelima, odmaralištima i turističkim organizacijama.

•  Terenske posjete: Sudjelujte u studijskim putovanjima do vrhunskih turističkih destinacija i ugostiteljskih objekata.

•  Projekte i studije slučaja: Radite na stvarnim projektima i studijama slučaja kako biste primijenili teoretska znanja u praktičnim situacijama.

Detaljnije o studiju kao i nastavni plan možete pročitati HERE.

Upisati se možete HERE.