10/06/2024

Voditeljica studija Poslovanje i upravljanje mr. sc. Dubravka Maras, MBA sudjelovala na ISIM Business School International Stuff Week 2024. u Nici

Voditeljica studija Poslovanje i upravljanje mr. sc. Dubravka Maras, MBA viša predavačica, sudjelovala je na ISIM Business School International Stuff Week 2024 u Nici, koji je okupio 185 predstavnika europskih sveučilišta i veleučilišta iz 19 zemalja država članica EU.

Tema Erasmus međunarodnog tjedna je bila “Promoting Networking For Higher Education Professionals”. Voditeljica Studija je predstavila Veleučilište Baltazar, mogućnosti Erasmus+ razmjene za studente i nastavnike, rada na zajedničkim projektima, te pozvala zainteresirane na suradnju. Posebno su istaknuti Ljetna Erasmus škola koja se u organizaciji našeg Veleučilišta održava u Biogradu na Moru u lipnju ove godine te 4. Konferenciju ReECON i Festival kulture i komunikacija, koji se održavaju u Biogradu na Moru od 01. do 03.10.2024. godine.

U okviru održanog okruglog stola profesori su razmjenjivali iskustva dobre prakse u rješavanju izazova u svakodnevnom radu na visokoobrazovnim institucijama u kojima djeluju.