Veleučilište Baltazar

Međunarodna suradnja

Obogati svoje iskustvo kroz programe međunarodne suradnje.

Veleučilište Baltazar

Međunarodna suradnja

Obogati svoje iskustvo kroz programe međunarodne suradnje.

O međunarodnoj suradnji

Veleučilište Baltazar Zaprešić danas se može pohvaliti mnogobrojnim bilateralnim sporazumima s inozemnim europskim, južnoameričkim, azijskim sveučilištima, a impresivnu podlogu za Erasmus+ mobilnost čini i oko 60 sporazuma sklopljenih s renomiranim europskim sveučilištima.

Veleučilište Baltazar Zaprešić nastoji prepoznati sve prednosti međunarodne mobilnosti studenata koje ona nudi, kako u obrazovnom smislu tako i kroz osobni razvoj svakog pojedinca pa stoga itekako ohrabruje svoje studente na sudjelovanje u međunarodnoj mobilnosti kroz razne programe od kojih je najpopularniji i najznačajniji – Erasmus+.

Međunarodna suradnja u visokom obrazovanju vodi do otkrića u znanju, slobodnoj razmjeni ideja i trajnim vezama između institucija i nacija. Ona obuhvaća sve profesionalne aktivnosti usmjerene na potporu studentima jednako kao i nastavnom i nenastavnom osoblju u potrebi i promicanje gospodarskog, društvenog i kulturnog razvoja diljem svijeta.

BAK stvara partnerstva s izvrsnim akademskim i drugim institucijama diljem svijeta kako bi proširio iskustvo studenata, rast i doprinose fakulteta te utjecaj našeg istraživanja. Suradnja s našim inozemnim kolegama ključna je za uspjeh naših globalnih aktivnosti. U namjeri da ojača međunarodne aktivnosti, svoje studente i zaposlenike potiče na sudjelovanje u međunarodnoj mobilnosti.