Upiši Baltazar

Iskustva studenata

Pročitajte o iskustvima studiranja naših studenata.

Ema Jagarinec
Studiranje na Stručnom prijediplomskom studiju Poslovanje i upravljanje, usmjerenja Poslovne ekonomije i financija stvorilo je mnoge uspomene za mene te me obogatilo za jedno predivno iskustvo studiranja. Suradnja s kolegama i profesorima ostavili su neizbrisiv trag u meni, a zanimljiva predavanja pomogla su mi da s velikom voljom i zadovoljstvom prisustvujem na svakome od njih.
Mirko Burazer
Iskustvo studiranja na studijskom usmjerenju Menadžment u kulturi i kulturnom turizmu značajno je obogatilo moju poslovnu karijeru. Tijekom tog razdoblja, aktivno sam sudjelovao u različitim projektima koji ne samo da su razvili moje menadžerske vještine, već i potaknuli moju kreativnost – vještinu neophodnu za tržište rada 21. stoljeća!
Sanja Bogičević
Koncept agilnosti i kontinuirno učenje, odnosno sposobnost brzog prilagođavanja novim situacijama, trendovima i tehnologijama je model koji studij Projektnog menadžmenta na Baltazaru svojim kvalitetnim pristupom nudi. Bolja pripremljenost sadašnjih i budućih polaznika Projektnog menadžmenta za boljom iskoristivosti novih prilika u nestabilnom tržišnom okruženju, siguran je put u pronalasku poželjnog radnog mjesta.