Alumni klub - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Alumni klub - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Alumni klub Baltazar udruženje je visokoobrazovanih osoba koje su na Veleučilištu Baltazar Zaprešić diplomirale na jednom od stručnih i/ili specijalističkih studija. Cilj je ovog kluba međusobno povezati i umrežiti bivše studente Baltazara, ali i stvoriti trajne veze alumnija s Veleučilištem Baltazar Zaprešić, nastavnicima i sadašnjim studentima, kao i povezati Veleučilište sa širom zajednicom.

Želimo surađivati sa svim našim alumnijima, pratiti vaš poslovni put i profesionalni razvoj i pomoći vam da unaprijedite svoje kompetencije i karijere seminarima, stručnim radionicama, konferencijama i ostalim oblicima usavršavanja znanja i vještina koje organiziramo.

Također, pružamo priliku svim našim diplomiranim Baltazarovcima da se uključe u aktivnosti i projekte Veleučilišta i razvijaju suradnju Veleučilišta Baltazar Zaprešić s poduzećima i institucijama u kojima su zaposleni.

Obilježavanjem važnih obljetnica Veleučilišta, proslavama brucošijada i neformalnim druženjima u ugodnoj atmosferi prisjetite se studentskih dana sa svojim bivšim kolegama i povežite se s novim naraštajima studenata.

Pridružite nam se u Alumni klubu "Baltazar"!

Pristupnicu za članstvo u Alumni klubu Baltazar preuzmite ovdje.

KONTAKT: alumni.klub@bak.hr

Predsjedništvo

Predsjednica: Jasminka Papić, struč. spec. oec.
Zamjenica: Mirjana Šiklić, struč. spec. comm.
Član: dr. sc. Vinko Morović, prof. v. š.
Članica: Matea Kosovec, struč. spec. oec.
Član: Ivan Pokupec, univ. spec. oec.

Nadzorni odbor

Predsjednica: Goranka Majić, univ. spec. oec.
Član: Tin Slatković, univ. spec. oec.
Član: Zlatko Šifel, struč. spec. oec.

Kontakti

Referada - preddiplomski studiji
tel: 01/3310-321
tel: 01/3315-139
fax: 01/4001-500
preddiplomski.studij@bak.hr

Referada - diplomski studiji
tel: 01/4001-023
fax: 01/4002-781
diplomski.studij@bak.hr

Računovodstvo
tel: 01/3357-642
fax: 01/3310-264
financije@bak.hr

IBAN: HR4423600001101282482
Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori