10/10/2023

Dodatno pojašnjenje vezano uz raspored nastave i grupe studenata!!!

Slijedom mnoštva vaših upita, pokušat ćemo još jednom pojasniti način izvođenja online nastave te objasniti grupe studenata za praćenje iste.


Raspored nastave objavljen je na web stranici Veleučilišta OVDJE!
Od ove akademske godine nastava će se izvoditi na način da određeni kolegij slušate dva, odnosno tri tjedna i tek onda prelazite na novi kolegij. Iz toga razloga je u rasporedu na web stranici naveden samo prvi termin kolegija, dok ćete ostale termine pronaći na stranici kolegija u sustavu Baltazar.

Nakon što se logirate u SUSTAV BALTAZAR koristeći iste korisničke podatke kao i za Infoeduku (samo uz nastavak @bak.hr), pronađite svoj studij i godinu. Tu će Vam biti prikazani svi kolegiji koji se izvode na Vašem studiju.
Potrebno je ući u svaki kolegij i kliknuti “Upiši me (Enrol me)” nakon čega će Vam se pojaviti sadržaj kolegija (vremenik kolegija, linkovi za praćenje nastave, obavijesti, termini webinara, kvizovi i sl.)
Kolegiji koji prema rasporedu objavljenom na web stranici kreću prvi, već su napunjeni materijalima, dok će se kolegiji koji se izvode kasnije puniti u hodu, stoga neka vas ne buni što su neki kolegiji nakon što ste ih upisali još uvijek prazni.

POJAŠNJENJE GRUPA STUDENATA

Na nekim studijima studenti su podijeljeni u dvije ili više grupa. Oznaku grupe studenti mogu vidjeti u Infoeduci. Nakon prijave potrebno je kliknuti na ime i prezime u gornjem desnom kutu nakon čega će se prikazati oznaka grupe.

Na primjer, grupa PEF-2-I-Z-1 znači sljedeće:
PEF – oznaka usmjerenja Poslovna ekonomija i financije (PEF)
2 – 2. godina studija
I – Izvanredni studij
Z – ovo je administrativna oznaka, zanemarite ju
1 – 1. grupa

Svi studenti koji su se upisali naknadno te oni koji još jednom žele pogledati radionicu za nove studente sa uputama za korištenje sustava online nastave, to mogu učiniti klikom na link OVDJE!!!

Dodatne upute možete pročitati OVDJE!