02/05/2023

­čîÄ International Business Week Wroclaw, Poland

U sklopu Erasmus+ programa, studenti Baltazara imali su ─Źast sudjelovati na Intensive Business week na temu obrnute logistike ÔÇ×Logistic Living Labs3ÔÇť.

Tijekom zaista intenzivnog tjedna radili su na studijama slu─Źaja u timovima iz cijele Europe, razgovarali s me─Ĺunarodnim gostima predava─Źima, te u studijskom posjetu tvornici vidjeli dobru primjenu svih standarda odr┼żivog poslovanja.

Program je okupio studente iz razli─Źitih zemalja (Poljska, Njema─Źka, Portugal, Belgija, Ukrajina, Rumunjska, ─îe┼íka, Nizozemska te Hrvatska.

Tijekom intenzivnih sedam dana studenti su:

  • pristupali kolegiju u kojem su koristili VR tehnologiju
  • na prakti─Źnoj radionici u zami┼íljenoj proizvodnoj liniji tvornice nau─Źili su o va┼żnosti mena─Ĺerskih vje┼ítina u kompaniji
  • diskutirali o kompetencijama uspje┼ínih lidera 21. stolje─ça, nau─Źili ne┼íto o efikasnoj neverbalnoj i verbalnoj komunikaciji te va┼żnosti team buildinga
  • posjetili tvornicu u kojoj im je detaljno pokazan proces logistike povrata
  • sudjelovali u kreativnoj radionici gdje su nau─Źili o osnovama ugljikovog otiska (eng. ÔÇ×Carbon FootprintÔÇť) te uz inovativnu kalkulaciju izra─Źunali vlastiti utjecaj na ukupne emisije stakleni─Źkih plinova.

Studenti su tako─Ĺer imali priliku upoznati prekrasan poljski grad bogate povijesti, izvanredne arhitekture i ukusne gastronomije.