Preskoći do sadržaja

Međunarodna suradnja

Međunarodna suradnja

Međunarodna suradnja ERASMUS+

Upiši studij ili stručnu praksu na nekom od naših partnerskih veleučilišta u više od 20 zemalja. Stekni nova znanja i vještine radeći na inozemnim projektima, istraživanjima i drugim aktivnostima koje će ti dati ozbiljan početni zamah u budućoj karijeri.

Saznaj više

Student Buddy program

Ne želimo da se strani Erasmus studenti osjećaju izgubljeno pri dolasku u Hrvatsku već dobrodošlo i prihvaćeno. Zato smo na Veleučilištu Baltazar Zaprešić pokrenuli Student Buddy program.

Buddy program je studentski prijateljski program namijenjen međunarodnim studentima u Zagrebu i Zaprešiću (ERASMUS+ studenti) koji bi željeli upoznati nekoga tko im može pomoći prilikom njihovog boravka u Hrvatskoj.

Saznaj više

Međunarodni projekti

Veleučilište Baltazar dio je međunarodnih projekata poput Mevlana Exchange i Academic Writing Online.

Saznaj više

Partnerske institucije

Surađujemo s institucijama u više od 20 zemalja da bismo ti ponudili velik izbor mjesta gdje možeš studirati ili odraditi stručnu praksu. 

Saznaj više

Iskustva s Erasmus razmjene

Naši studenti podijelili su svoja iskustva i dojmove s razmjene. Saznaj kako im je bilo i što su sve doživjeli.

Saznaj više

Česta pitanja

Saznaj odgovore na sva pitanja o mobilnosti za studij ili stručnu praksu kroz Erasmus+  program Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

Saznaj više

Erasmus+ prilike

Odradi praksu u Pragu, Edinburgu, Londonu ili Barceloni uz Erasmus+ stipendiju.

Saznaj više

Poveznice, natječaji i obrasci za razmjenu

Na jednom mjestu pronađi sve otvorene natječaje za programe Erasmus+ razmjene, rezultate natječaja, potrebnu dokumentaciju i obrasce za sudjelovanje u programu razmjene. 

Saznaj više
Pristupačnost