O nama

Misija i vizija

Nastavno na Strategijske odrednice razvoja Visoke škole iz 2007. godine te Elemente razvojne strategije Visoke škole do 2015. godine, utvrđeni su Elementi razvojne strategije Veleučilišta Baltazar Zaprešić za razdoblje od 2016. do 2020. godine, temeljeni na jasnoj viziji, misiji, organizacijskim vrijednostima i ciljevima.

Saznaj više

Dokumenti

Popis Općih akata, dokumentacije javne nabave, računovodstvene procedure, izbori u zvanja, pravila o zaštiti osobnih podataka i zaštiti na radu kao i popis zakona koji definiraju zakonodavni okvir u vezi s djelokrugom Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić.

Saznaj više

Kultura kvalitete

Veleučilište Baltazar Zaprešić osigurava kvalitetu u svim područjima djelovanja, temeljem čega je dobiven certifikat o usklađenosti sa zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2015.

Saznaj više

Studentski zbor

Studentski zbor štiti interese studenata, sudjeluje u tijelima Veleučilišta te predstavlja studente. Brine o studentskom standardu i kvaliteti studija, organizira razna događanja, druženja, putovanja, tribine, konvencije, projekte i drugo.

Saznaj više

Alumni klub

Alumni klub Baltazar udruženje je visokoobrazovanih osoba koje su na Veleučilištu Baltazar Zaprešić diplomirale na jednom od stručnih i/ili specijalističkih studija.

Saznaj više

Partneri Veleučilišta

Veleučilište Baltazar Zaprešić surađuje s brojnim privatnim i državnim institucijama, tvrtkama i tijelima Europske Unije. Među njima su i partneri poslodavci koji će te na najbolji način pripremiti za buduću karijeru.

Saznaj više

Projekti

Veleučilište aktivno sudjeluje u pripremi i provedbi istraživačkih i razvojnih projekata EU-a, financiranih iz postojećih nacionalnih i međunarodnih programa i fondova (ESI fondovi, programi europske teritorijalne suradnje i programi Europske unije).

Saznaj više

Pravo na pristup informacijama

Ostvarite pravo na pristup informacijama temeljeno na načelima javnosti i slobodnog pristupa, pravodobnosti, potpunosti i točnosti informacija, načelu jednakosti, načelu raspolaganja Zakona o pravu na pristup informacijama.

Saznaj više

Upravljanje

Organizacijska shema Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić (popis članova Upravnog vijeća).

Saznaj više

Dosadašnji dekani

Popis dosadašnjih dekana i vršitelja dužnosti dekana Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić od 2001. godine do danas.  

Saznaj više

Upute za online nastavu

S obzirom da je nastupila izvanredna situacija potencijalnog širenja zaraze koronavirusom, odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. obustavlja se klasična nastava na svim visokim učilištima u RH.

Saznaj više
Prijavi se