Preskoći do sadržaja

O nama

Upoznaj Baltazar

Veleučilište Baltazar Zaprešić visokoškolska je ustanova koju je od 2001. godine odabralo više od 7000 studenata.

Saznaj više

Misija i vizija

Strateški plan razvoja Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić iz Zaprešića za razdoblje od 2021. do 2026. godine usvojen je na 154. sjednici Upravnog vijeća Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić iz Zaprešića, održanoj 23. 11. 2020. godine (urbroj: 328-05/2-2020, od 23. studenoga 2020. godine).

Saznaj više

Dokumenti

Popis Općih akata, dokumentacije javne nabave, računovodstvene procedure, izbori u zvanja, pravila o zaštiti osobnih podataka i zaštiti na radu kao i popis zakona koji definiraju zakonodavni okvir u vezi s djelokrugom Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić.

Saznaj više

Partneri Veleučilišta

Veleučilište Baltazar Zaprešić surađuje s brojnim privatnim i državnim institucijama, tvrtkama i tijelima Europske Unije. Među njima su i partneri poslodavci koji će te na najbolji način pripremiti za buduću karijeru.

Saznaj više

Kvaliteta

Veleučilište Baltazar Zaprešić osigurava kvalitetu u svim područjima djelovanja, temeljem čega je dobiven certifikat o usklađenosti sa zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2015.

Saznaj više

Studentski zbor

Studentski zbor štiti interese studenata, sudjeluje u tijelima Veleučilišta te predstavlja studente. Brine o studentskom standardu i kvaliteti studija, organizira razna događanja, druženja, putovanja, tribine, konvencije, projekte i drugo.

Saznaj više

Alumni klub

Alumni klub Baltazar udruženje je visokoobrazovanih osoba koje su na Veleučilištu Baltazar Zaprešić diplomirale na jednom od stručnih i/ili specijalističkih studija.

Saznaj više

Projekti

Veleučilište aktivno sudjeluje u pripremi i provedbi istraživačkih i razvojnih projekata EU-a, financiranih iz postojećih nacionalnih i međunarodnih programa i fondova (ESI fondovi, programi europske teritorijalne suradnje i programi Europske unije).

Saznaj više

Pravo na pristup informacijama

Ostvarite pravo na pristup informacijama temeljeno na načelima javnosti i slobodnog pristupa, pravodobnosti, potpunosti i točnosti informacija, načelu jednakosti, načelu raspolaganja Zakona o pravu na pristup informacijama.

Saznaj više

Upravljanje

Organizacijska shema Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić (popis članova Upravnog vijeća).

Saznaj više

Dosadašnji dekani

Popis dosadašnjih dekana i vršitelja dužnosti dekana Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić od 2001. godine do danas.  

Saznaj više
Pristupačnost