Preskoći do sadržaja

Alumni klub

Alumni klub Baltazar udruženje je visokoobrazovanih osoba koje su na Veleučilištu Baltazar Zaprešić diplomirale na jednom od stručnih i/ili specijalističkih studija.

Cilj je ovog kluba međusobno povezati i umrežiti bivše studente Baltazara, ali i stvoriti trajne veze alumnija s Veleučilištem Baltazar Zaprešić, nastavnicima i sadašnjim studentima, kao i povezati Veleučilište sa širom zajednicom.

Želimo surađivati sa svim našim alumnijima, pratiti vaš poslovni put i profesionalni razvoj i pomoći vam da unaprijedite svoje kompetencije i karijere seminarima, stručnim radionicama, konferencijama i ostalim oblicima usavršavanja znanja i vještina koje organiziramo.

Također, pružamo priliku svim našim diplomiranim Baltazarovcima da se uključe u aktivnosti i projekte Veleučilišta i razvijaju suradnju Veleučilišta Baltazar Zaprešić s poduzećima i institucijama u kojima su zaposleni.

Obilježavanjem važnih obljetnica Veleučilišta, proslavama brucošijada i neformalnim druženjima u ugodnoj atmosferi prisjetite se studentskih dana sa svojim bivšim kolegama i povežite se s novim naraštajima studenata.

Pridružite nam se u Alumni klubu "Baltazar"!

Pristupnicu za članstvo u Alumni klubu Baltazar preuzmite ovdje.

KONTAKT: alumni.klub@bak.hr

Upravni odbor

Predsjednica: Goranka Majić, univ. spec. oec.
Članica: dr. sc. Sendi Deželić
Članica: Matea Barun, univ. spec. oec.
Član: Hrvoje Filipović Grčić, struč. spec. oec.
Član: Karlo Jurač, struč. spec. oec.

Nadzorni odbor

Predsjednica: Višnja Jurač, bacc. oec.
Član: dr. sc. Zlatko Barilović
Član: Marko Kalamir, struč. spec. oec.

Pristupačnost