Nastavnik

izv. prof. dr. sc. Ivan Ružić

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer Marketing – menadžment, na kojem je završio i poslijediplomski studij, smjer Poduzetništvo te doktorirao na temu „Upravljanje markama prehrambenih proizvoda“.

Na Veleučilištu Baltazar Zaprešić je od 2013. godine u stalnom radnom odnosu. Između ostalog, profesionalno iskustvo izv. prof. dr. sc. Ružića obuhvaća obavljanje različitih upravljačkih pozicija kao što su zamjenik direktora prodaje ambalaže u Belišće d.d., direktor komercijalnog sektora u Kutjevo d.d., član uprave u Kutjevo d.d., član nadzornog odbora u Đakovačkim vinima d.d., direktor prodaje u Agrokor vinima te direktor prodaje u Belje d.d.

Na funkciji voditelja Konzultativnog centra u Osijeku uvelike je pridonio razvoju i pozicioniranju Veleučilišta u regiji istočne Hrvatske. U veljači 2020. godine izv. prof. dr. sc. Ružić preuzima funkciju prodekana za nastavu, studente, financije i poslovanje, a u srpnju iste godine preuzima funkciju vršitelja dužnosti dekana. U siječnju 2021. godine Upravo vijeće potvrđuje ga za novog dekana Veleučilišta za mandatno razdoblje od četiri godine.

Podijeli s drugima:
Kratke informacije
Kabinet:
Zaprešić - Dekanat