Nastavnik

dr. sc. Ninoslav Gregurić Bajza, v. pred.

Dr. sc. Ninoslav Gregurić-Bajza, diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, a doktorirao je na Sveučilištu u Zadru u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstvenom polju interdisciplinarne društvene znanosti. Prvih dvadeset pet godina svog radnog staža ostvario je u gospodarstvu, gdje je sustavno napredujući obavljao sve stručne pravne i rukovodne te direktorske poslove. Zavod za poslovna istraživanja iz Zagreba ga je 2001. i 2002. godine proglasio jednim od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika u 2001. i 2002. godini za ostvareni ukupni prihod, porast prihoda, prihod po zaposlenom, dobit, dobit po zaposlenom, produktivnost, porast dobiti i novostvorenu vrijednost trgovačkog društva „Borovo-Poslovni centar“ d.o.o. Zagreb, u kojem je bio direktor i predsjednik Uprave.

Od 2008. godine je zaposlen na Veleučilištu Baltazar Zaprešić kao višegodišnji glavni tajnik, a potom i nastavnik više pravnih predmeta na prijediplomskoj i diplomskoj razini.

Sudjelovao je na brojnim međunarodnim i domaćim znanstveno-stručnim skupovima, savjetovanjima i konferencijama. Suautor je udžbenika i skripte u znanstvenom polju pravo te autor niza stručnih i znanstvenih radova u znanstvenom polju pravo i znanstvenom polju interdisciplinarnih društvenih znanosti.

Od 2020. godine je voditelj Stručnog diplomskog studija Menadžment javnog sektora.

Podijeli s drugima:
Prijediplomski studiji
4. semestar
Redovni
Kratke informacije
Email:
Kabinet:
Zaprešić - Kabinet 10