Nastavnik

dr. sc. Kristijan Čović, v. pred.

Na Sveučilištu u Rijeci, Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu stječe zvanje diplomiranog ekonomista. Na istome Sveučilištu 2010. godine završava poslijediplomski znanstveni magistarski studij iz polja ekonomije. Radno iskustvo stječe od 2000. godine nadalje; prvo kao poduzetnik vodi vlastito poduzeće za trgovinu i usluge u kojemu je zaposlen do 2006. godine, kada se zapošljava u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova gdje nakon dvije godine staža stječe zvanje mlađeg diplomata – attachéa.

Kao član Tajništva pregovaračke skupine radi na poslovima pristupnih pregovora između RH i EU s fokusom na statističko praćenje ispunjavanja ekonomskih kriterija od strane RH.
Istovremeno je član radne skupine za izradu Pretpristupnog ekonomskog programa RH. Na Veleučilištu Baltazar Zaprešić zaposlen je od 2011. godine gdje od početka aktivno sudjeluje u nastavnom procesu, trenutno u zvanju višeg predavača. Obnašao je funkciju voditelja studijskog usmjerenja Poslovna ekonomija i financije, dok trenutno obnaša funkciju pomoćnika dekana za nastavu i studente.

Autor ili koautor je više znanstvenih ili stručnih članaka iz polja ekonomije uz uži interes iz područja kvantitativne ekonomije i ekonomike poduzetništva.

Podijeli s drugima:
Prijediplomski studiji
1. semestar
Redovni
Kratke informacije
Kabinet:
Zaprešić - Dekanat