Tvrtka Orbico d.o.o. već treću godinu zaredom pokreće svoj prestižni program za studente Career Compass za 2024. godinu. Program je osmišljen kako bi studentima pružio praktično iskustvo, mentorstvo i priliku da doprinesu uzbudljivim projektima unutar tvrtke Orbico d.o.o.. Odjel ljudskih resursa će zajedno s mentorima u ovome projektu u navedenom periodu izraditi Karijerni put za svakog studenta. Rad svakog studenta pratit će se kroz Indeks evaluacije koji uključuje i redoviti feedback.

Studentski program nudi:

Iskustvo iz stvarnog svijeta: osjetite kako je to raditi u profesionalnom okruženju i primijenite svoje znanje iz učionice na stvarne projekte i to u trajanju od 10 mjeseci.

Mentorstvo: Blisko surađujte s iskusnim stručnjacima koji će vas voditi i podržavati tijekom vašeg poslovnog putovanja.

Umrežavanje: Izgradite veze unutar industrije i sa svojim kolegama, njegujući odnose koji bi se mogli pokazati vrijednima u vašoj budućoj karijeri.

Razvoj vještina: Usavršite svoje vještine, naučite nove i steknite uvide u svoja područja interesa.

Rotacija: Steknite iskustvo u različitim odjelima kako bi po završetku programa imali bolja i dublja saznanja o samoj kompaniji kao i o vašim sposobnostima.

Utjecaj: Možete doprinijeti projektima i napraviti istinsku razliku u našoj organizaciji.

Detalji programa:

Trajanje: 10 mjeseci

Datum početka: 01. 02. 2024.

Lokacija: Kreše Golika 1, Koranska 16

Zahtjevi:  

Kako se prijaviti:

Da biste se prijavili za program Career Compass, kliknite na sljedeću poveznicu: LINK ZA PRIJAVU i ispunite online prijavu.

Obavezno uključite svoj životopis i motivacijsko pismo u kojem ćete detaljno objasniti zašto ste idealan kandidat za ovu priliku. Rok za prijavu je 15. 12. 2023. godine.

Sretno!