Dislocirani studij Biograd na Moru - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Dislocirani studij Biograd na Moru - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Biograd na MoruVeleučilište Baltazar Zaprešić nastavu izvodi i u sklopu Dislociranog studija Biograd na Moru na kojem studenti mogu upisati preddiplomski stručni studij Poslovanje i upravljanje, smjer Poslovna ekonomija i financije.

Nastava se održava u prostorijama Srednje škole Biograd na Moru, u kojoj se nalazi i Studentska referada ovog dislociranog studija.

Cilj je ojačati znanstvenu bazu ovog područja spajanjem znanja i prakse na Veleučilištu Baltazar, kao generatoru razvoja, s potencijalom mladosti. Ovaj dislocirani studij mora sukreirati stanje u ovoj regiji, a Veleučilište Baltazar treba biti kulturni centar za Biograd na Moru te u svemu naći strasti kako bi bilo uspješno.

Voditelj Dislociranog studija Biograd na Moru
dr. sc. Pave Ivić 

 

Primjer praktične nastave

Terenska nastava 1Studenti Dislociranog studija Biograd na Moru u sklopu kolegija Ekonomika poduzeća posjetili su otok Pag, gdje su imali terensku nastavu u organizaciji profesora Pave Ivića. Posjetili su Pašku siranu kao primjer dobre i uspješne prakse, nakon čega su posjetili i Muzej soli u gradu Pagu. Da je riječ o proizvođačima najboljih sireva na svijetu, potvrđuju i brojna priznanja kojima se Paška sirana može pohvaliti. Studenti su ovom prilikom dobili uvid u žive primjere proizvodnje i tržišnog funkcioniranja poduzetnika u regiji, a zajedničko druženje u ugodnom ambijentu nastavilo se i u paškoj konobi.

Iskustva studenata

  • Znanja stečena na Baltazaru pomogla su mi u poslu jer postoje situacije s kojima se u poslu ne susrećem svakodnevno i upravo su mi stručna znanja koja sam usvojio na Baltazaru  pomogla da shvatim neke uzročno-posljedične veze u praksi.

    Ivan Protega, regionalni menadžer tvrtke JYSK d. o. o. istočne Hrvatske

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori