Studentski zbor - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Studentski zbor - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Studentski je zbor studentsko izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenata, sudjeluje u radu i odlučivanju u tijelima Veleučilišta Baltazar Zaprešić te predstavlja studente u sustavu visokog obrazovanja. Osim što brine o studentskom standardu i kvaliteti studija, organizira razna događanja, druženja, putovanja, tribine, konvencije, projekte i drugo.

Ante Galić, predsjednik Studentskog zbora Veleučilišta Baltazar

Odabrani studentski predstavnici na svojim sjednicama razmjenjuju iskustva, organiziraju međunarodne studentske posjete, rješavaju tekuću studentsku problematiku, organiziraju tribine, konferencije i okrugle stolove, organiziraju društvena događanja za studente, kao što su brucošijade i studentska putovanja i još mnogo toga.

Pozivamo sve studente da se uključe u rad studentskog zbora.

Budite pokretač pozitivnih promjena! Studentski restoran na Baltazaru, subvencionirana studentska prehrana i smještaj u studentskim domovima za studente privatnih visokih učilišta u Hrvatskoj, izdavanje diplome za preddiplomski studij umjesto svjedodžbe i još mnogo pozitivnih promjena uveli su upravo naši studentski predstavnici.

Radite na konkretnim projektima! U projektima ćete surađivati s Vladom, ministarstvima, Upravom svojeg Veleučilišta i kolegama te pritom usavršiti svoje komunikacijske, pregovaračke i poslovne vještine.

Budite korak bliže poslu koji želite! Biti studentski predstavnik znači imati izvrsnu stavku u životopisu koja je mnogima osigurala ponude za posao već tijekom studija, što zbog njihova angažmana u Studentskom zboru, što zbog umreživanja s predstavnicima na svjetskoj i nacionalnoj razini.

Putujte i zabavljajte se! Studentski predstavnici sudjeluju u organizaciji brucošijada i studentskih putovanja, oni organiziraju službena putovanja na nacionalne, europske i svjetske sastanke, kao i konferencije studentskih organizacija.

Slobodno pošaljite upit na e-adresu: studentski.zbor@bak.hr i uključite se u rad u nekom od područja djelovanja

  1. ODBOR ZA PRAĆENJE KVALITETE STUDIJA I STUDENTSKI STANDARD
  2. ODBOR ZA MEĐUNARODNU SURADNJU
  3. ODBOR ZA PROMOCIJU I ODNOSE S JAVNOŠĆU
  4. ODBOR ZA DRUŠTVENE AKTIVNOSTI
  5. DEBATNI KLUB

Studentska pravobraniteljica Veleučilišta Baltazar Zaprešić Monika Buzo
e-adresa: studentski.pravobranitelj@bak.hr

Tko je studentski pravobranitelj?

  • Prima pritužbe studenata koje se odnose na njihova prava i raspravlja o njima s nadležnim tijelima visokog učilišta.
  • Savjetuje studente o načinu ostvarivanja njihovih prava.
  • Sudjeluje u stegovnim postupcima protiv studenata radi zaštite njihovih prava.
  • Obavlja druge poslove utvrđene općim aktom visokog učilišta.

Kontakti

Referada - preddiplomski studiji
tel: 01/3310-321
tel: 01/3315-139
fax: 01/4001-500
preddiplomski.studij@bak.hr

Referada - diplomski studiji
tel: 01/4001-023
fax: 01/4002-781
diplomski.studij@bak.hr

Računovodstvo
tel: 01/3357-642
fax: 01/3310-264
financije@bak.hr

IBAN: HR4423600001101282482
Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori