01/12/2023

Ema Jagarinec


Stručni prijediplomski studij Poslovanje i upravljanje – Poslovna ekonomija i financije

  1. Studiranje na Stručnom prijediplomskom studiju Poslovanje i upravljanje – usmjerenje Poslovna ekonomija i financije – koje uspomene nosite sa sobom?

Studiranje na Stručnom prijediplomskom studiju Poslovanje i upravljanje, usmjerenja Poslovne ekonomije i financija stvorilo je mnoge uspomene za mene te me obogatilo za jedno predivno iskustvo studiranja. Suradnja s kolegama i profesorima ostavili su neizbrisiv trag u meni, a zanimljiva predavanja pomogla su mi da s velikom voljom i zadovoljstvom prisustvujem na svakome od njih.

  • Koja znanja i vještine stečene na studiju biste posebno istaknuli?

Budući da se uz sva predavanja veže i praktična nastava gdje studenti zajedno ili samostalno rade na zanimljivim zadacima, neizbježno je stjecanje raznolikih vještina. Istaknula bih razvijanje analitičkih vještina koje su bile ključni aspekt mog obrazovanja te komunikacijske vještine stečene kroz timske radove i prezentaciju zadataka, koje su mi također pomogle kod odabira mog daljnjeg smjera obrazovanja te profesionalnog, no i osobnog rasta i razvoja.

  • Što ste kroz studiranje naučili o sebi?

Kroz studiranje naučila sam mnogo o sebi. Izdvojila bih organiziranje vlastitog vremena koje je mi je uvelike pomoglo kod rješavanja studentskih obaveza u zadanim rokovima, ali je i privatno utjecalo na općenito bolju organizaciju i korištenje vlastitog vremena. Također, tu je i razvijanje međuljudskih odnosa i komunikacije kroz rad i obavljanje zadataka u timovima, što je na mene ostavilo pozitivan utjecaj.

  • Koliko Vam je studij na Veleučilištu pomogao u napretku na Vašem radnom mjestu ili u pronalasku novog posla?

Studiranje na Veleučilištu uvelike mi je pomoglo kod pronalaska posla. Naglasila bih kako je izvođenje studijskog programa, kao i obaveze vezane uz studiranje, kreirano tako da se osoba uz obrazovanje može i profesionalno razvijati obavljajući studentske poslove u struci, što je meni uvelike pomoglo kod pronalaska željenog posla i zaposlenja – već kod samog završetka studija.

  • Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić: zašto DA?

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić DA – jer pruža jedinstveno iskustvo, zbog stručnosti nastavnika te zanimljivih i praktičnih predavanja na temelju kojih studenti razvijaju specifične vještine potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu. Također, dostupnost, susretljivost i otvorenost nastavnika uvelike olakšavaju i dodatno obogaćuju iskustvo studiranja.