07/02/2024

Pozivamo vas na predavanje na temu “Javne službe, pojam, načela i organizacijski oblici” koje će održati dr. sc. Danijela Romić, v. pred.

Država u kojoj vladaju pravo i pravda mora djelovati kao servis svih svojih građana. Za ostvarenje tih ciljeva nužne su učinkovite i efikasne javne službe – obrazovanje, znanost, kultura, zdravstvo, socijalna skrb, zaštita i spašavanje i druge.

Pozivamo vas na gostujuće predavanje koje će u sklopu kolegija Upravno pravo i kolegija Zakonodavstvo u kulturi, na stručnom prijediplomskom studiju Poslovanje i upravljanje održati dr. sc. Danijela Romić, v. pred.

Dr.sc. Danijela Romić, v.pred. pročelnica je studija Upravnog studija na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, autorica je brojnih radova iz područja Upravnog prava te sudionica brojnih znanstvenih i stručnih skupova u zemlji i inozemstvu. Članica je Instituta za javnu upravu, članica Upravnog odbora i potpredsjednica European Network Training Organisation for Local and Regional Authorities i članica Central and Eastern European Society of Administrative Sciences

Predavanje na temu “Javne službe, pojam, načela i organizacijski oblici” održat će se u ponedjeljak 12. veljače 2024., s početkom u 17:30 sati online putem poveznice koju možete pronaći OVDJE.