07/06/2023

FESTIVAL KULTURE I KOMUNIKACIJA U ZAPREŠIĆKIM NOVIM DVORIMA – 10.6.2023

Drugo izdanje zabavno-edukativnog festivala pod nazivom Festival kulture i komunikacija održat će se 10.06.2023. na dobro poznatoj lokaciji, Vršilnica Novih dvora u Zaprešiću.

Festival je produkt suradnje studijskih programa Veleučilišta Baltazar; Menadžmenta u kulturi i kulturnom turizmu te Komunikacijskog menadžmenta!

Prošlogodišnji festival privukao je velik broj posjetitelja, a ove godine očekujemo još veći odaziv.

Bogati program festivala čine brojne tribine na kojima će se raspravljati o aktualnim temama iz područja umjetnosti, kulture i tehnologije. Umjetna inteligencija, hrvatska strip scena, storytelling u turizmu, cajke kao muzički pravac i problemi čitanosti knjiga teme su o kojima će raspravljati stručnjaci, studenti i profesori.

Ukoliko vas interesira područje neverbalne komunikacije, fotografije ili pak Erasmus, Festival kulture i komunikacija je savršeno mjesto na kojim će posjetitelji kroz radionice moći kreativno izraziti svoje ideje te pruža priliku da stvore nešto novo.

Festival završava koncertima rock benda Donkey Hot, a kruna festivala je bend Zabranjeno pušenje!

Festival kulture i komunikacija teži postati mjesto susreta, dijaloga i razmjene ideja između umjetnika, kreativaca i svih zainteresiranih za kulturu i društveni napredak.

Više o programu festivala, terminima radionica i tribina te zabavnom programu možete saznati na:

Ulaz na sva događanja na festivalu je besplatan!

Vidimo se 10.06.2023. u Zaprešiću!